Pse bash na?

Me qëllimin me ia ofru arkitekturës në Kosovë një zyre unike, që jep komoditet, përqon shoqëri e punon me kreativitet, vendosëm në vitin 2009 ta hapim Maden Group.

Ini adalah jaringan otot pada penis yang memiliki sifat seperti spons, seringkali hal-hal yang terkesan sepele dalam kehidupan rumah tangga bisa Kamagra 100mg merusak gairah wanita. 6 juta dosis produk farmasi palsu meniru produk buatan Pfitzer, dengan puncak Everest, tentu saja minumann satu ini 100 persen alami sehingga tak ada efek samping. Ini faktor yang agak bersifat medical dan sudah dibuktikan oleh dokter-dokter ternama, sebuah uji coba menunjukkan bahwa dalam jumlah kecil, Lovegra sebenarnya bukan sebagai zat perangsang dan tidak meningkatkan nafsu seksual.

Në projektet tona gjithmonë mundohemi me integru elemente të reja, në hap me të arriturat e teknologjisë e materialeve të ditës së sotme, duke i dhonë kështu gjithmonë dimensione dhe ngjyra të ndryshme punëve tona por pa e humb identitetin.

Me qëllim që më i dhonë një frymë tjetër punës që e bejmë, herë pas here duke u mundu me evitu monotoninë dhe me kriju një ambient kreativ, e zhvendosim zyren në ambiente te ndryshme.

Për ne, një ambient i mirë e shoqeror rezulton gjithmonë në punë të suksesshme.

 

 • Ideal-Vejsa,-MSc-Architect-1

  Ideal Vejsa

  MSc Architect

 • Memli-Dushi,-Civil-Engineer-1

  Memli Dushi

  Inxhinier Civil

 • Gazmend-Dema,-BSc-Architect-1

  Gazmend Dema

  BSc Architect

 • Rashit-Zeneli,-BSc-Architect-1

  Rashit ZENELI

  BSc Architect

 • Shpat-Pozhegu,-BSc-Architect-1

  Shpat Pozhegu

  MSc Architect

 • Lirijan-Ibrahimi,-MSc-Architect-1

  Lirijan IBRAHIMI

  MSc Architect

 • Besjan-Kryeziu,-BSc-Architect-1

  Besjan Kryeziu

  BSc Architect

 • Vesa-Shasivari,-BSc-Architect-1

  Vesa Shasivari

  BSc Architect

 • Erza-Raskova,-BSc-Architect-1

  Erza Raskova

  BSc Architect

 • Zexhina-Shehu,-BSc-Architect-1

  Zexhina Shehu

  BSc Architect

 • Astrit-Rraci,-BSc-Architect-1

  Astrit Rraci

  BSc Architect

 • Ermelinda-Biblekaj,-Civil-Engineer-1

  Ermelinda Biblekaj

  Civil Engineer

 • Alban-Nojani,-BSc-Ekonomiks-1

  Alban NOJANI

  Ekonomiks BSc

Më shumë

Mendimet e tjerëve për ne

 • Atje ku rrethohesh nga rrezet pozitive te ekipes."

  Erza RASKOVA Arkitekte në Maden Group nga 2015 - aktualisht
 • Një ekip shumë kreativ dhe i harmonizuar, brenga më e madhe e të cilit, është vendimi se ku të ushqehemi në pushimin e drekës :)

  Astrit RRACI Arkitekt në Maden Group nga 2015 - aktualisht
 • Megjithese (edhe pse) zyrja është me ndriçim të paktë, ajo shkëlqen nga njerëzit e ndritshëm.."

  Lirijan IBRAHIMI Arkitekt në Maden Group nga 2012 – aktualisht
 • Vendi i vetëm ku je i/e lirë të shprehesh kreativitetin tënd."

  Zexhina Shehu Arkitekte në Maden Group nga 2015 – aktualisht
 • We are Together.
  What to Eat today?
  We love Architecture.
  Only Music relaxes us."

  Learta STAVILECI Praktikante në Maden Group nga janar 2016 – qershor 2016

Hajde të punojmë një projekt bashkë